משאירים כתובת, לוחצים על הקישור במייל האישור, וזהו: בכל פעם שעולה פוסט חדש הוא מגיע אליכם.
בלי פרסומות ובלי ספאם. אפשר להסיר בלחיצה בכל רגע.