אוטוטו חוזרים לשיגרה.
בעוד הטייס דבק באדיקות כבר 10 שנים בפיתה עם השוקולד הנצחית שלו- עבור המצ’יסטה אני צריכה להמציא את הגלגל בכל בוקר מחדש. היא לא חסידת סנדביצ’ים. באופן כללי היא לא ממש חסידת מזון.
עכשיו היא נמצאת בעידן חטיפי הבריאות, ובימים הקרובים זה יהיה תפריט ארוחת העשר שלה בביה”ס עד שהיא תרים דגל ואצטרך לאתגר את עצמי במציאת מזון אחר.
להלן חטיפי אנרגיה בהשראת ביל, השף האוסטרלי.
מתחילים בהכנת הסירופ:
בסיר קטן מרתיחים תוך בחישה מתמדת את כל החומרים עד המסתם המלאה.
מסירים מהאש.
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים:
(כמובן שכאן השמיים הם הגבול: אפשר להוסיף גם אגוזי מלך, משמשים מיובשים, צימוקים, וכו’ וכו’ כיד הדמיון הטובה עליכם)
שופכים את הסירופ (זהירות, זה רותח! אמרה אצבע יד שמאל שלי ) ומערבבים היטב את העיסה.
משטחים את העיסה על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מהדקים ודוחסים היטב את העיסה בעזרת ידיים לחות
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 130 מעלות.
מצננים היטב.
רק לאחר צינון מוחלט פורסים לריבועים (אחרת זה מתפורר).
עוטפים כל חטיף בנייר פרגמנט
בתאבון ובחזרה לשיגרה מוצלחת לכולנו.
(וכן, לפעמים אני גם מצרפת לזה חמשיר/ בדיחה או סתם מכתב אהבה)